Manon Nijhuis

 

Welkom bij Oerenergie, mijn naam is Manon Nijhuis. Ik ben gediplomeerd holistisch energetisch therapeut, Tai Chi instructeur en ervaringsdeskundige als moeder van vier kinderen.

 

Vanuit een passie begeleidt en stimuleer ik kinderen en ouders om (opnieuw) hun balans te vinden en te behouden. De natuur is voor mij een natuurlijk en belangrijk hulpmiddel.

 

“Voor de oorzaak van problemen bij kinderen hoeven we vaak helemaal niet diep te gaan. Het gaat er vooral om het kind in zijn waarde te laten en vertrouwen te geven. Het moet zich prettig voelen.

 

Mijn aanpak

Om dat te ervaren, laat ik het binnen of buiten lekker zijn gang gaan. Ik kijk naar wat het doet, waarmee het speelt, hoe het zich beweegt en zich gedraagt. Daarnaast luister ik vooral, naar zowel ouder als kind.

 

In de rust van de natuur kan het hoofd worden leeggemaakt en energie worden opgeladen. Op die manier komen ouders en kinderen los van ‘storingskanalen’ en ontstaat ruimte om elkaar aandacht te geven"

 

 

 


Als natuurlijke verbinding

Oerenergie is primair gericht op het overdragen van kennis over de werking van energie. Oerenergie wordt gezien als de natuurlijke verbinding
van alles en iedereen. Alles is energie en dat energie als bron voor een gezonde fysieke en mentale ontwikkeling kan worden ingezet. Oerenergie is geen methode of concept maar eenvoudige bewustwording voor iedereen die zijn eigen levenskracht wil behouden en vitaal wil blijven.